Seminarium och workshop LIGHTer nod Blekinge

Seminarium och workshop LIGHTer nod Blekinge�

Innehåll

LIGHTer nod Blekinge arrangerar ett seminarium och workshop på temat lättvikt i Olofström den 15 maj 2019, kl 13-16. Välkommen med din anmälan!

Strategiskt arbete med lättvikt på Volvo Cars
Gästföreläsare från Volvo Cars Göteborg och Olofström berättar om hur man strategiskt arbetar med lättvikt och ger exempel från strukturoptimering samt hur stamping är kopplat till lättvikt. Passa på att få en unik inblick i hur ett globalt företag tänker kring framtiden och lättvikt!

Stöd till företag för olika projekt
Information om aktuella möjligheter med att söka stöd för företag i lättviktsprojekt kommer att ges och dessutom presenteras projekt som genomförts av regionala företag inom SMF lättvikt.

Du får också ta del av hur examensarbeten med ingenjörsstudenter vid BTH inom bl.a. maskinteknik, digitalisering och hållbarhet kan bidra till utveckling inom ditt företag.

Labb och testbädd
Träffen avlutas med en rundvandring där vi får se RISE IVF labb och testbädd för formning av lättviktsmaterial – LIGHTest.

Ladda ner inbjudan som pdf: techtank.se/wp-content/uplo...

Seminariet arrangeras av LIGHTer nod Blekinge i samarbete med Techtank, RISE IVF, Blekinge Tekniska Högskola samt Volvo Cars.

Omfattning

3 timmar