Studiebesök för LTH-studenter

Studiebesök för LTH-studenter

Målgrupp

Den 19 april 2018 erbjuder Techtank dig som studerar Maskinteknik på Lunds Tekniska Högskola att delta i ett
specialkomponerat studiebesök hos några av våra riktigt vassa medlemsföretag. Missa inte detta tillfälle att få en unik inblick i värdföretagens verksamheter – kanske är det din framtida arbetsgivare du besöker!

Innehåll

Techtank är ett teknikkluster som består av 23 avancerade teknik- och industriföretag i södra Sverige – såväl små som medelstora och stora företag – som tillsammans skapar en miljö som erbjuder många spännande karriärmöjligheter. Totalt jobbar runt 5000 medarbetare på Techtanks olika medlemsföretag. Du kan läsa mer om företagen på: www.techtank.se/medlemsforetag

För vem?
Erbjudandet gäller dig som studerar Maskinteknik på Lunds Tekniska Högskola och som är intresserad av att besöka potentiella arbetsgivare för exempelvis exjobb, sommarjobb, praktik/traineeplatser eller en framtida anställning!

När?
Torsdagen den 19 april 2018. Schema för dagen kommer närmare genomförandet, men räkna med en heldag inklusive tågresa Lund-Karlshamn tur och retur.

Var?
Studiebesök görs hos följande företag:
Evomatic i Karlshamn – www.evomatic.se
Volvo Cars i Olofström (Volvo Car Body Components) – www.volvocars.com
Swerea IVF i Olofström – www.swerea.se/ivf

Hur går det till?
Du tar tåget på morgonen från Lund kl. 07.41 till Karlshamn (framme 09.19), där vi möter dig för transport till de olika värdföretagen. Vi startar med frukost och besök på Evomatic i Karlshamn. Därefter kör vi till Olofström för besök på Volvo Cars och Swerea IVF med paus för lunch och eftermiddagsfika under dagen. När vi är klara med alla studiebesök får du transport till Karlshamn för tåg tillbaka till Lund kl. 16.35 (åter Lund kl. 18.16).

Vad kostar det?
Bara din tid! Techtank står för kostnaden för tågresa samt gemensam förtäring under studiebesöken. Obs! Du behöver själv köpa dina tågbiljetter. Efter hemkomst skickar du sedan kvitton & biljetter till oss så sätter vi in pengar för tågbiljetterna på ditt konto.

Hur anmäler jag mig?
Du anmäler dig via vårt bokningssystem på bokning.techtank.se/ (se under Seminarier ”Studiebesök för LTH-studenter”) senast den 3 april 2018.

Frågor?
För mer information går det bra att kontakta Ingela Håkansson, projektledare, Techtank: ingela.hakansson@techtank.se, 076-861 27 43.

Passar inte datumet eller är det fullbokat?
Är du intresserad av detta erbjudande, men inte har möjlighet p g a undervisning eller andra åtaganden, eller om det blir fullbokat innan du hinner anmäla dig – hör av dig till oss på info@techtank.se och meddela intresse för ett senare tillfälle.

LADDA NER INFORMATION OM DETTA ERBJUDANDE: techtank.se/wp-content/uplo...

Omfattning

6 timmar