Kurser inom Teknik

Nedan finner du de kurser vi erbjuder inom Teknik.
Klicka på kursnamnet för mer information om kursen.


Förfina ditt urval

Datumsatta utbildningar


Ej datumsatta utbildningar

Nedanstående kan du se som en idébank. Genomförande av utbildningar, nätverk och seminarier styrs av efterfrågan, så gör en intresseanmälan om det är något som motsvarar dina behov.

Modern skärande bearbetning

Fokus kommer ligga på ”hur det fungerar”, praktiska lösningar och hur man gör för att bli bättre. Pedagogiken kommer att vara utformad sådan att den passar alla kompetenser med grundläggande skärtekniska kunskaper och kommer att inbjuda till diskussioner.

Mätteknik

Efter genomförd utbildning skall deltagarna kunna använda och läsa av de vanligaste mätinstrumenten. Man skall också veta vilket mätinstrument som är lämpligt för den aktuella mätningen, beroende på noggrannhetskraven.

Personcertifiering-Svetsarprövning

I dagens svetsande produktion blir kvalitetsstyrning allt viktigare. Krav på rätt spetskvalitet ställs i konstruktionsregler, av kunder, av myndigheter och liknande. Det blir mer och mer vanligt att ett svetsarprövningscertifikat krävs.

Ritningsläsning grund

Utbildningen syftar till att ge deltagarna grundläggande kunskaper och färdigheter vad det gäller ritningsläsning för att garantera rätt kvalitet.


Ej datumsatta seminarier