Lunchseminarium om Teknikcheckar & Swerea

Lunchseminarium om Teknikcheckar & Swerea

Innehåll

Välkommen till ett lunchseminarium den 16 maj med Techtank och Swerea IVF. Under denna lunch kommer ni får en presentation av teknikcheckarna som finns att söka under 2018 samt hur de kan användas i Swerea IVFs verksamhet.

Vi bjuder på lunch i form av sallad. Välkommen med din anmälan senast den 14 maj!

Om teknikcheckarna
Stiftelsen Teknikcentrum ger under 2018 företag och organisationer i Olofströms kommun samt Techtanks medlemsföretag möjlighet att ansöka om stöd för tjänster utförda av Swerea. Teknikcheckarna kan användas inom tre områden: konkreta uppdrag för en enskild aktör, som medfinansiering in i forskningsprojekt eller till utbildningsinsatser för flera aktörer. Man kan ansöka om bidrag upp till 500.000 kr och med en självfinansiering från 10%. Detta är ett erbjudande som enbart gäller under 2018 så passa på att ansöka till ditt teknikprojekt!

Till mer information om teknikcheckarna, ansökningsblanketter samt kontaktperson: techtank.se/teknikcheckar

Om Swerea IVF
Swerea IVF erbjuder avancerade forsknings- och uppdragstjänster till den tillverkande och produktutvecklande industrin. Lång erfarenhet och djup kompetens finns i process- och materialutveckling inom områdena textilier, polymerer, metaller och keramer. Swerea IVF har en bred och djup kompetens inom material, materialkombinationer, metodik och processer. Utifrån dessa kategorier kan checkarna användas till olika tjänster och forskning inom specifika områden som exempelvis smarta textilier, ekodesign, lättvikt och innovationsledning.

Omfattning

En timme