Visit us med fokus på affärsskapande - Broby Modellindustri

Visit us med fokus på affärsskapande - Broby Modellindustri

Innehåll

Nu startar Techtank åter upp aktiviteten Visit us med fokus på affärsskapande. Ungefär en gång i månaden bjuder ett av Techtanks medlemsföretag in till ett besök för att presentera sig, vad de kan erbjuda men också vilka behov de har. Först ut som värd för Visit us är Broby Modellindustri AB den 20 november, där vi får följa med på en digital rundvandring i fabriken!

Marknadsbreddning och att stärka företagens nätverk för ökad konkurrenskraft och hållbar tillväxt är en viktig del i Techtanks verksamhetsområde Affärsutveckling & Tillväxt. Syftet med Visit us är att erbjuda en mötesplats för regionens industri- och teknikföretag att bättre lära känna varandra för att möjliggöra nya affärer och samarbeten som kund/leverantör/partner, även i branscher som man kanske tidigare inte varit verksam inom.

Ta chansen att lära dig mer om en specifik bransch, nätverka, bredda marknaden samt hitta nya kunder/leverantörer/samarbetspartners i regionen!

Ditt företag/din organisation behöver inte vara medlem i Techtank för att delta på ett besök!

VISIT US PÅ BROBY MODELLINDUSTRI DEN 20 NOVEMBER:

Detta är vi
Vi är ett modernt och digitalt anpassat verkstadsföretag med CAD-CAM processtyrd 5-axlig höghastighets bearbetning samt NC-styrd modell- och verktygsframtagning.

Det här erbjuder vi
Vi kan tillhandahålla kompletta produktionslösningar. Allt från konstruktion, beredning, verktyg, fixturer till prototyper, utfallsprover och verifikation av utfall med CMM-mätning och kontroller.

Det här behöver vi
Vi letar ständigt efter nya samarbetspartners när det gäller tekniska innovationer. Vi köper tonvis med aluminium, Ureol och Frigolit varje år till de produkter vi levererar.


VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

När:
Fredagen den 20 november kl. 09.00-10.00

Var: Digitalt (via Teams)*

*Obs! På grund av den ökade smittspridningen av Covid-19 genomförs detta tillfälle helt digitalt.

Anmälan: Anmäl dig senast den 18 november genom att klicka Registrera här på Techtanks aktivitets- och bokningssida och fyll i anmälningsformuläret.


Ovan ses Ronnie Rossander, VD på Broby Modellindustri, som bjuder in till Visit us den 20 november.

Omfattning

En timme