Slutkonferens Framtidskompetens i Blekinge

Slutkonferens Framtidskompetens i Blekinge

Innehåll

VÄLKOMMEN TILL SLUTKONFERENS FÖR FRAMTIDSKOMPETENS I BLEKINGE
ONLINE – 26 JANUARI 2021 KL. 09.30-11.30

Attrahera, utveckla och behålla personal – välkommen till en förmiddag med lärdomar, insikter och inspiration från projektet Framtidskompetens i Blekinge!

Under denna slutkonferens får du veta mer om projektet Framtidskompetens i Blekinge som startade i mars 2019 och avslutas i februari 2021. Projektet har fokuserat på att stärka företagens förmågor och processer för mer effektiv och breddad kompetensförsörjning genom att bli bättre på att attrahera, utveckla och behålla personal. Vad har genomförts i projektet? Vilket lärande kan vi göra? Vad säger de deltagande företagen?

Konferensen bjuder även på en underhållande, inspirerande och lärorik föreläsning med Linda Hammarstrand.


Linda Hammarstrand föreläser passionerat om hur man skapar och driver en engagerad företagskultur där människor arbetar tillsammans - inte bara samtidigt. Att känna sig engagerad, motiverad - och i bästa fall passionerad är en dröm för många, men också en vardag för andra. Frågan är - hur skapar vi det? Föreläsningen är minst sagt en inspirerande upplevelse med underbar energi, många härliga skratt - och givetvis laddad med konkreta verktyg för hur ni ska lyckas tillsammans!

Varmt välkommen med din anmälan!

PRAKTISK INFORMATION
TID
Tisdag 26 januari 2021 kl. 09.30-11.30
PLATS Online – livesändning via Techtanks YouTubekanal: youtu.be/k2CbBJdZhfo
ANMÄLAN Anmäl dig här på bokning.techtank.se senast fredag 22 januari 2021


LADDA NER INBJUDAN SOM PDF HÄR: techtank.se/wp-content/uplo...


Projektet Framtidskompetens i Blekinge medfinansieras av Europeiska unionen/Europeiska socialfonden. Techtank är projektägare och samverkanspartners är Blekinge Business Incubator, Blue Science Park samt NetPort Science Park. Läs mer på www.techtank.se/projekt/fra...

Omfattning

2 timmar