Visit us - Tre D Mekaniska

Visit us - Tre D Mekaniska

Innehåll

Visit us med fokus på affärsskapande!
Ungefär en gång i månaden bjuder ett av Techtanks medlemsföretag in till ett besök för att presentera sig, vad de kan erbjuda men också vilka behov de har. Näst på tur som värd för Visit us är Tre D Mekaniska i Vilshult den 15 januari, där vi får följa med på en digital rundvandring i fabriken!

Marknadsbreddning och att stärka företagens nätverk för ökad konkurrenskraft och hållbar tillväxt är en viktig del i Techtanks verksamhetsområde Affärsutveckling & Tillväxt. Syftet med Visit us är att erbjuda en mötesplats för regionens industri- och teknikföretag att bättre lära känna varandra för att möjliggöra nya affärer och samarbeten som kund/leverantör/partner, även i branscher som man kanske tidigare inte varit verksam inom.

Ta chansen att lära dig mer om en specifik bransch, nätverka, bredda marknaden samt hitta nya kunder/leverantörer/samarbetspartners i regionen!

Ditt företag/din organisation behöver inte vara medlem i Techtank för att delta på ett besök!VISIT US PÅ TRE D MEKANISKA DEN 15 JANUARI:

Detta är vi
Vi är en modern verkstad som arbetar med laserskärning inom framförallt 3D-2D och rörlaser. Vi bearbetar olika material såsom stål, rostfritt, aluminium. Vi förädlar vidare med kant/panelbockning, svetsning/svetsrobot, bultskjutning, bearbetning samt montering till sammansatta produkter.

Det här erbjuder vi
Vi erbjuder kundanpassade plåt/rör produkter inom olika branscher, genom bred närvaro stöttar vi kunden med produktionsanpassningar med våra erfarna och kunniga medarbetare samt stor maskinpark med hög tekniknivå, vi erbjuder även efterföljande ytbehandlingar i samarbete med närliggande företag.

Det här behöver vi
Vi breddar oss ständigt och utvecklar vår produktion, söker ständigt nya marknader där både stora och små kunder är välkomna.


VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

När: Fredagen den 15 januari 2021 kl. 09.00-10.00

Var: Digitalt (via Teams)*

*Obs! På grund av Coronapandemin genomförs detta tillfälle helt digitalt.

Anmälan: Anmäl dig senast den 13 januari genom att klicka Registrera här på Techtanks aktivitets- och bokningssida och fyll i anmälningsformuläret.


Ovan ses Kristoffer Persson, VD på Tre D Mekaniska, som bjuder in till Visit us den 15 januari.

Omfattning

En timme