Visit us - Alfa Laval

Visit us - Alfa Laval

Innehåll

Visit us med fokus på affärsskapande! Ungefär en gång i månaden bjuder ett av Techtanks medlemsföretag in till ett besök för att presentera sig, vad de kan erbjuda men också vilka behov de har. Näst på tur är Alfa Laval i Ronneby den 12 mars, där platschef Sylvia Johansson bjuder in till ett digitalt besök!

Marknadsbreddning och att stärka företagens nätverk för ökad konkurrenskraft och hållbar tillväxt är en viktig del i Techtanks verksamhetsområde Affärsutveckling & Tillväxt. Syftet med Visit us är att erbjuda en mötesplats för regionens industri- och teknikföretag att bättre lära känna varandra för att möjliggöra nya affärer och samarbeten som kund/leverantör/partner, även i branscher som man kanske tidigare inte varit verksam inom.

Ta chansen att lära dig mer om en specifik bransch, nätverka, bredda marknaden samt hitta nya kunder/leverantörer/samarbetspartners i regionen!

Ditt företag/din organisation behöver inte vara medlem i Techtank för att delta på ett besök!


VISIT US PÅ ALFA LAVAL DEN 12 MARS:

Detta är vi
Vi är en produktionssite som tillverkar värmeväxlare i rostfritt alternativt rostfritt/koppar. Vi tillverkar både pressade plattor (som komponent till andra fabriker) och färdiga värmeväxlare. Tillverkningen sker främst i tre processteg; pressning (tunnplåt), lödning och testning.

Det här erbjuder vi
Vi erbjuder kundanpassade värmeväxlare men också ett standardsortiment för de kunder som önskar snabb leverans. Kunderna kan välja mellan två typer av värmeväxlare, en kopparlödd värmeväxlare eller en värmeväxlare helt i rostfritt stål. Därutöver är vi mycket flexibla och tillmötesgår våra kunders önskemål så långt vi bara kan.

Det här behöver vi
Vi industrialiserar ständigt nya produkter i vårt sortiment, även med nya teknologier. Att få ut produkterna till marknaden i rätt tid kan ibland vara en utmaning. Vi har också startat vår digitaliseringsresa, en resa många industrier kring oss gör eller kommer att göra. Här kan vi säkert lära mycket av varandra!

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

När: Fredagen den 12 mars 2021 kl. 09.00-10.00

Var: Digitalt (via Teams)*

*Obs! På grund av Coronapandemin genomförs detta tillfälle helt digitalt.

Anmälan: Anmäl dig senast den 11 mars genom att klicka Registrera här på Techtanks aktivitets- och bokningssida och fyll i anmälningsformuläret. Länk skickas ut senast dagen innan!

Omfattning

En timme