Produktionslyftet - Att leda för digital utveckling

Produktionslyftet - Att leda för
digital utveckling

Innehåll

Kraft att förändra – hur leder du för digital utveckling? Låt dig inspireras under ett frukostmöte på distans med Produktionslyftet. Välkommen den 7 maj 2021 till ett inspirerande seminarium med Christian Silvasti!

Kraft att förändra handlar om att ledningen faktiskt ska våga gå före och visa vägen för organisationen. Det gäller att ta ut riktningen och etablera en tydlig målbild om hur ni ska ha det i organisationen, hur ni ska utveckla affären, utveckla medarbetare och skapa framgångsrika kunder.
Det handlar om att ta tag i alla avvikelser, allt från kvalitet och ledarskap till beteenden. Lean är en ledarskaps- och affärsfilosofi, inte en verktygslåda.

Med Lean som grund, stabila processer och ett närvarande coachande ledarskap lägger ni grunden för en framgångsrik digitalisering av ert erbjudande.

Christian Silvasti från Produktionslyftet inspirerar med avstamp i ledarskap och digitalisering. Här får ni en chans att se vad som är möjligt att åstadkomma genom exempel från företag, men också vad som krävs gällande ledarskap i förändringsprocesser. Ni kommer att få ta del av Christians erfarenheter både som företagsledare och coach.

Praktisk information
När:
Den 7 maj 2021, 08:30-09:30
Var: Zoom, länk skickas till dig några dagar innan mötet
Kontaktperson: dan.carlsson@ri.se
Anmälan: Anmäl på Produktionslyftets hemsida: www.produktionslyftet.se/ak...

Omfattning

En timme