Informationsmöte Processtekniker - ett framtidsyrke

Informationsmöte Processtekniker - ett framtidsyrke

Innehåll

Är du intresserad av en högteknologisk bransch där kompetens efterfrågas och det finns ett stort behov av att nyrekrytera? Är du en problemlösare och tekniskt intresserad? Tycker du om att arbeta både självständigt och i team med utveckling?

Då ska du utbilda dig till processtekniker – nu! Välkommen till ett digitalt möte den 29 april där du får träffa representanter från Yrkeshögskolan Syd i Olofström och industrin och få mer information.

Den 29 april kl. 9-10 bjuder
Yrkeshögskolan Syd i Olofström tillsammans med industriklustret Techtank in till ett digitalt informationsmöte för att berätta mer om den nya tvååriga utbildningen Processtekniker – smart industri som startar hösten 2021. Sök och få ett spännande yrke med goda framtidsutsikter och ett bra löneläge!

Inom processindustrin råder det stor brist på arbetskraft inom bland annat massa-pappersindustrin, kemisk industri och livsmedelsindustrin. Processtekniker och processoperatörer med rätt kompetens är svåra att få tag på och det finns många arbetsgivare som har ett stort behov av att nyrekrytera. Några av dem –
Södra Cell Mörrum, AAK i Karlshamn och Kiviks Musteri – träffar du på mötet då de berättar mer om vilka arbetsmöjligheter som finns efter avslutad utbildning. Kanske är just Du en av deras blivande medarbetare!

Ta chansen att lyssna och ställa frågor – och glöm inte att tipsa andra som kan ha intresse av denna utbildning!

När är mötet?
Torsdagen den 29 april kl. 9-10

Var hålls mötet?
Mötet genomförs digitalt via Microsoft Teams – länk för att komma till mötet: teams.microsoft.com/l/meetu...

Behöver jag anmäla mig?
Föranmälan behövs inte, men vi ser gärna att du skickar ett mail till karin.andersson@techtank.se om du tänker delta så att vi kan meddela om det blir några ändringar samt att vi kan skicka ut ev. information till dig efter mötet!

Jag har inte möjlighet att delta – hur gör jag?
Vi kommer att spela in mötet så att det går att se i efterhand! Meddela karin.andersson@techtank.se om du önskar ta del av mötet i efterhand. Vi kommer också att lägga ut det under Nyheter på Techtanks webb samt på Yrkeshögskolan Syd i Olofströms webbsida.

Var hittar jag mer information om utbildningen?
På Yrkeshögskolan Syd i Olofströms webbsida kan du läsa mer om utbildningen och hur du ansöker:
olofstrom.se/utbildning-och...
Obs! Sista ansökningsdag den 15 maj!

Omfattning

En timme