Uppstart för CoProject X:Samverka i ett utvecklingsprojekt med fokus på AI i klimatets tjänst

Uppstart för CoProject X:�Samverka i ett utvecklingsprojekt med fokus på AI i klimatets tjänst

Innehåll

Är ditt företag eller organisation intresserad av att medverka i ett samverkansprojekt med målbilden att kombinera sol, batterilager och vätgas med visionen att med AI förse samhällsfunktioner med hållbar kraft året om, 24/7? Välkommen på digital informationsträff den 19 maj kl 13-14.30 så berättar vi mer!

Nu bjuder vi i Blekinges innovationsmiljöer tillsammans med Blekinge Tekniska Högskola in ytterligare lokala och regionala aktörer att medverka i projektet. Till exempel energiproducenter, nätägare, köpare/användare av energitjänster (t ex bränsle, el), ägare av data över energibehov samt aktörer som utvecklar eller jobbar med tjänster eller teknologier för styrning av system. Känner du dig manad? Anmäl dig till träffen den 19 maj här nedan.

Agenda 19 maj
Under träffen informerar Blekinge Tekniska Högskola om projektet, och vi diskuterar på vilket sätt ytterligare aktörer kan medverka. En ansökan om projektmedel planeras att lämnas in till Vinnova senast 9 juni.

Uppstart för CoProject X
DATUM: 19 maj
TID: 13:00-14:30
PLATS: Online i Teams
ANMÄLAN: Anmäl dig via länken nedan senast den 17 maj. (Länk till mötet skickas ut i separat mejl)

Till anmälan: simplesignup.se/event/18016...


Om CoProject X
Denna sammankomst är en del av CoProject X - en aktivitet med återkommande sammankomster för att fånga idéer som kan ligga till grund för innovations- och utvecklingsprojekt i samverkan. Vi diskuterar idéer och försöker bilda konsortier av aktörer som samlas i gemensamma projekt. Projektidéer kan komma ifrån akademin, företag eller organisationer som söker samverkanspartners. Utgångspunkten kan också vara utlysningar om offentlig finansiering för olika typer av innovations- och utvecklingsprojekt.

CoProject X samarrangeras av innovationsmiljöerna i Blekinge: Almi, Blue Science Park, BTH, BBI, Netport Science Park, Techtank och Region Blekinge. Denna sammankomst leds av Blue Science Park och Blekinge Tekniska Högskola.

Omfattning

En timme och 30 minuter