Techtank Conference 2021

Techtank Conference 2021

Innehåll

Techtank Conference – Innovative manufacturing for industrial use
Smart Industry in practise:
– Applied methods and tools within stamping, forming and its supporting processes

Techtank Conference har arrangerats sedan 2015 och är en årlig mötesplats för tillverknings- och teknikföretag, forskningsinstitut och andra organisationer som vill hålla sig uppdaterade med aktuella trender inom innovativ tillverkning för industrinytta, med fokus på stamping/pressning och formning.

ÅRETS TEMA
Smart Industry in practise:
– Applied methods and tools within stamping, forming and its supporting processes

Till skillnad från tidigare industriella revolutioner där fokus var på industrialisering, massproduktion och minskade kostnader, handlar den fjärde industriella revolutionen om hållbar, smart och effektiv produktion. Den nya tekniken skapar stor potential och möjligheter för framtida produktion.

Under Techtank Conference 2021 kommer vi att utforska området kring tillämpade metoder och verktyg inom stamping, formning och dess stödprocesser. Inspireras av praktiska industriella tillämpningar och nya innovationer som står för dörren.

Kopplat till detta tema kommer konferensen bland annat att erbjuda föreläsningar och breakout-sessioner med talare och andra deltagare.

TECHTANK CONFERENCE – DIGITAL OCH INTERNATIONELL
Denna sjunde Techtank Conference hålls digitalt och helt på engelska. Vi välkomnar deltagande från hela världen för att göra detta till en internationell konferens. Delta i konferensen var du än befinner dig – vi ses online på Techtank Conference 2021!

Program och anmälningsformulär publiceras på www.techtankconference.se under september-oktober, men du kan redan nu skicka en intresseanmälan för att delta till info@techtank.se så ser vi till att du får inbjudan med program när det är klart!

Arrangör: Techtank i samarbete med det nationella applikationscentret Stamping and Forming Center of Excellence som drivs av RISE, Blekinge Tekniska Högskola samt Volvo Cars i Olofström.

Finansiering: Techtank Conference 2021 genomförs inom ramen för projektet Innovationsinitiativet, finansierat av Region Blekinge och Olofströms kommun.