Lunchboost: Pitchretorik och storytelling

Lunchboost: Pitchretorik och storytelling

Innehåll

Den 1 december bjuder Techtank åter in till en digital lunchboost! Denna gång leder Carina Augustsson samtal med föreläsaren och retorikkonsulten Peter Nitschke från Snacka Snyggt på temat pitchretorik och storytelling.

Att ha ett bra budskap eller en bra produkt är bara halva jobbet. Kan man inte pitcha sin idé och sig själv på ett intressant sätt så faller det ändå. På denna lunchboost kommer du som deltagare att få nya infallsvinklar på din professionella kommunikation och nya retoriska tips. Du får lära dig hur du skapar ett korrekt första intryck – och lämnar ett oförglömligt avtryck!

Föreläsare och retorikkonsult Peter Nitschke från Snacka Snyggt:

Det finns många anledningar till att jag valt att jobba med retorik men jag känner extra starkt för att hjälpa människor som inte vågar göra sin röst hörd av olika anledningar. Om en person fått höra av andra att hen inte är värd att lyssna på vill jag vara den som säger “skit i dem, nu bevisar vi att de inte vet vad de pratar om”. Att få hjälpa någon att våga stå på sig och ta den plats hen förtjänar är något av finaste och mest inspirerande jag vet.

Lunchboosten leds av Carina Augustsson, Synergize.

Missa inte detta tillfälle att fylla på med ny kunskap och inte minst ny energi – koppla upp dig, lyssna och ställ frågor!

När
Onsdag 1 december 2021 kl. 12.00-12.50

Var
Genomförs digitalt via Zoom

Anmälan
Anmäl dig här via bokning.techtank.se senast den 30 november.
Senast på morgonen den 1 december får du ett mail med länk och information för att kunna ansluta till lunchboosten.

Denna lunchboost arrangeras av Techtank inom ramen för projektet Innovationsinitiativet som medfinansieras av Region Blekinge och Olofströms kommun.

Omfattning

En timme