Branschträff på Orbit One i Ronneby - tema Produktionslyftet

Branschträff på Orbit One i Ronneby - tema Produktionslyftet

Målgrupp

Industri- och teknikföretag i Blekinge med omnejd

Innehåll

Den 22 april bjuder Techtank tillsammans med Produktionslyftet in till en branschträff för industri- och teknikföretag i Blekinge med omnejd. Träffen hålls på Orbit One i Ronneby som berättar mer om sin utvecklingsresa via Produktionslyftet. Även Christian Silvasti, coach på Produktionslyftet, finns på plats för att berätta mer. Du får också höra mer om vilka insatser som Ditt företag kan ta del av via Techtank, samtidigt som du får tillfälle att träffa branschkollegor. Välkommen!

I en omvärld som ställer allt större krav på att företag har effektiva processer och snabba flöden är det viktigt att alla i företaget bidrar till utveckling och framdrift. Ett bra sätt att undvika dikeskörningar och fallgropar är att lyssna på hur framgångsrika företag gjort och gör. På detta seminarium berättar Orbit One från Ronneby om sin resa där de har anammat leanfilosofin och engagerat alla medarbetare för att nå framgång. Vi får även höra Christian Silvasti berätta om förändringsledning som gjorde att hans företag, Emballator Laganplast, gick från konkurshot till Svenska Leanpriset.

På programmet:
• Orbit One berättar om sin utvecklingsresa via Produktionslyftet
• Christian Silvasti berättar om betydelsen av förändringsledning
• Techtank informerar om insatser som är på gång för industrin
• Fika & mingel med branschkollegor!

NÄR & VAR
22 april 2022 kl. 09.00-11.30 på Orbit One, Fridhemsvägen 15, Ronneby

ANMÄLAN
Anmäl dig via bokning.techtank.se senast 19 april. Obs! Begränsat antal platser!

LADDA NER INBJUDAN SOM PDF: storage.googleapis.com/tech...

--------------------------------

Produktionslyftet är ett nationellt program som syftar till att stärka förbättrings- och förnyelseförmågan inom industrin, med målet att skapa förutsättningar för uthållig konkurrenskraft och hållbarhet. Deltagande företag får hjälp att bygga strukturer som ger stöd för utveckling, lärande och engagemang på alla nivåer. De får också träna på att omsätta sina nya kunskaper i handling. Läs mer på www.produktionslyftet.se.

Techtank är ett industrikluster och en regional utvecklingsaktör i Blekinge med uppdrag att stärka industrins konkurrenskraft. Techtanks huvudmän och ägare är Region Blekinge tillsammans med Blekinges fem kommuner – Karlshamn, Karlskrona, Olofström, Ronneby och Sölvesborg. Läs mer på www.techtank.se.


Omfattning

2 timmar och 30 minuter