Tillväxtboost Blekinge - ”Kraften i ett starkt medarbetarengagemang – Från måste till vill"

Tillväxtboost Blekinge  - ”Kraften i ett starkt medarbetarengagemang – Från måste till vill

Målgrupp

Alla intresserade medarbetare i små och medelstora företag.

Detta event är enbart för medarbetare i företag i Blekinge med 1-249 anställda.

Innehåll

Välkommen till en heldagsworkshop den 31 augusti 2022 via projektet CoDev, där Niklas Delmar från Hej Engagemang föreläser och guidar företag kring hur man genom ett gott ledarskap kan skapa de optimala förutsättningarna för mer motivation, höga frisktal, bättre prestationer, hög innovationstakt, förändrade beteenden samt bättre kundnöjdhet och måluppfyllelse.

Du kommer få en ökad helhetssyn och kompetens att kunna skapa ökat engagemang, ökat välmående och ökade prestationer för dig själv och för andra i ditt företag.

Detta event är enbart för medarbetare i företag i Blekinge med 1-249 anställda.

NÄR Onsdagen den 31 augusti 2022 kl 08.30 - 16.00 (registrering och frukostmingel från kl 08.30)

VAR Ronneby Brunn Hotel, Reddvägen 2, 372 73 Ronneby

ANMÄL Er redan nu för att säkra din plats, men allra senast den 26 augusti 2022. Tag gärna med dig en kollega från samma arbetsplats, fler än två deltagare/arbetsplats i mån av plats. Workshopen är kostnadsfri men vid utebliven avbokning debiteras 500 kr.

WORKSHOPLEDARE
Niklas Delmar, en av medgrundarna till HejEngagemang, medförfattare av ”Börja göra”, och medpoddare till Engagemangspodden. Niklas har under flera år arbetat med att bygga starka team i tider av stora förändringar. Hans styrka är att se potentialen i varje individ och organisationn.

Sveriges bästa talare och experter inom innovation och förändring kommer till Blekinge i höst. Detta är en workshop i en serie om fyra fristående heldagsworkshops inom medarbetarengagemang, innovation, digital transformation och hållbar affärsutveckling. För företag som vill ta ett kliv framåt och gå från ord till handling.

Evenemanget är del av projektet CoDev tillsammans med aktörerna Almi, Blekinge Business Incubator, Blue Science Park, Techtank, NetPort Science Park och Region Blekinge, med finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Omfattning

8 timmar