Tillväxtboost Blekinge - ”Boosta innovationsförmågan i ditt företag”

Tillväxtboost Blekinge - ”Boosta innovationsförmågan i ditt företag”�

Målgrupp

Alla intresserade medarbetare i små och medelstora företag.

Detta event är enbart för medarbetare i företag i Blekinge med 1-249 anställda.

Innehåll

Välkommen till en heldagsworkshop med Anna Frankzen Starrin den 28 september via projektet CoDev, där du kommer få en mix av inspiration, motivation och gå igenom innovationsprocessen, testa olika metoder och verktyg för att guida oss genom faserna. Du kommer starta i gång tankeprocesser kring idéer som kan leda till innovation genom nya infallsvinklar och diskussion med andra bolag. Du får kunskap, metoder och verktyg att ta
med tillbaka till sin egen organisation.

Du kommer kunna öka din innovationsförmåga och omvandla idéer till verklighet. Ditt företag kommer få konkreta processer och verktyg för att börja bygga morgondagens affär genom förändringsarbete och innovation i praktiken.

Detta event är enbart för medarbetare i företag i Blekinge med 1-249 anställda.

NÄR Onsdagen den 28 september 2022 kl 08.30 - 16.00 (registrering och frukostmingel från kl 08.30)

VAR NetPort Science Park, Karlshamn

WORKSHOPLEDARE
Anna Frankzen Starrin, nominerad till Årets talare – Genombrott Kvinna 2019. Anna är trend- och omvärldsanalytikern som har kommit att kallas för Robot-Anna i media. Hon har arbetat som innovationskonsult sedan 2003, och genomför trendstudier och innovations-arbeten för företag inom många olika branscher.

ANMÄL Er redan nu för att säkra din plats, men allra senast den 23 september 2022. Tag gärna med dig en kollega från samma arbetsplats, fler än två deltagare/arbetsplats i mån av plats. Workshopen är kostnadsfri men vid utebliven avbokning debiteras 500 kr.

Sveriges bästa talare och experter inom innovation och förändring kommer till Blekinge i höst. En serie om fyra fristående heldagsworkshops inom medarbetarengagemang, innovation, digital transformation och hållbar affärsutveckling. För företag som vill ta ett kliv framåt och gå från idé till verklighet.

Evenemanget är del av projektet CoDev tillsammans med aktörerna Almi, Blekinge Business Incubator, Blue Science Park, Techtank, NetPort Science Park och Region Blekinge, med finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Omfattning

8 timmar