Tillväxtboost Blekinge - ”Att driva digital transformation”

Tillväxtboost Blekinge - ”Att driva digital transformation”�

Målgrupp

Alla intresserade medarbetare i små och medelstora företag.

Detta event är enbart för medarbetare i företag i Blekinge med 1-249 anställda.

Innehåll

Välkommen till en heldagsworkshop med David Ståhlberg den 18 oktober via projektet CoDev, där deltagande företag ska få en ökad helhetssyn och kompetens för att ha en djupare bild av hur organisationer med hjälp av att driva en digital transformation kan utvecklas och hur de behöver vara formade för att vara konkurrenskraftiga även i tider som präglas av snabb förändring och osäkerhet.

Du kommer få en djupare bild av hur organisationer med hjälp av att driva en digital transformation kan utvecklas och hur de behöver vara formade för att vara konkurrenskraftiga även i tider som präglas av snabb förändring eller osäkerhet.

Detta event är enbart för medarbetare i företag i Blekinge med 1-249 anställda.

NÄR Tisdag 18 oktober, kl. 08.30 – 16.00. (registrering & frukostmingel från kl 08.30)

VAR Ronneby Brunn Hotel, Reddvägen 2, 372 73 Ronneby

ANMÄL Er redan nu för att säkra din plats, men allra senast den 13 oktober 2022. Tag gärna med dig en kollega från samma arbetsplats, fler än två deltagare/arbetsplats i mån av plats. Workshopen är kostnadsfri men vid utebliven avbokning debiteras 500 kr.

WORKSHOPLEDARE
David Ståhlberg, nominerad till Årets Talare Genombrott 2017, tidigare haft ledande roller på Google i Sverige, leder kursen Digital Business Transformation på IHM Business School.

Sveriges bästa talare och experter inom innovation och förändring kommer till Blekinge i höst. En serie om fyra fristående heldagsworkshops inom medarbetarengagemang, innovation, digital transformation och hållbar affärsutveckling. För företag som vill ta ett kliv framåt och gå från ord till handling.

Evenemanget är del av projektet CoDev tillsammans med aktörerna Almi, Blekinge Business Incubator, Blue Science Park, Techtank, NetPort Science Park och Region Blekinge, med finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden.

Omfattning

8 timmar