Satsa på kompetensutveckling i Skåne-Blekinge

Satsa på kompetensutveckling i Skåne-Blekinge

Målgrupp

Kompetensutveckling bygger starka företag och medarbetare. Välkommen till en förmiddag med insikter, lärdomar och inspiration från CoSkill!

Innehåll

Under denna förmiddag tar vi avstamp i de erfarenheter som de företag och företagskluster gjort under de senaste två åren i projektet CoSkill. Vi pratar om kompetensutveckling för företag som vill ta medvetna beslut om sin framtid och kunna stå rätt rustade för att möta den. Vad säger forskningen och vad har företagen för egna erfarenheter? Vad kan företagskluster ta för roll i detta? Vilka vägar framåt finns för företagen i Skåne och Blekinge?

Vi avslutar med lunch som du antingen kan ta on-the-go eller som vi äter tillsammans på High Court.

Plats: High Court, Malmöhusvägen 1, 211 18 Malmö
Datum: 24 november 2022
Tid: 9:30-13:00

Program
9:30 Registrering & frukost
10:00 Start, intro & välkomna – Johan Wester, Moderator
10:15 CoSkill – hur blev det? Samtal med deltagare
11:05 Paus
11:25 Motivation, medarbetare i fokus – Charlotte Signahl, Talare
12:15 Sammanfattning & avslut
12:20 Lunch

Anmäl dig här: www.eventbrite.co.uk/e/sats...

Övrig info
Begränsat antal platser – först till kvarn.
No show avgift på 300 kr tillämpas.

Moderator & talare
Johan Wester
är delägare och grundare av produktionsbolaget Anagram, han är en flitigt anlitad programledare och moderator samt initiativtagare till Lund Comedy Festival och en rad andra mycket uppskattade events. Utöver sin kreativa förmåga att skriva publik- och kritikerrosade manus för såväl TV som scen, är Johan Wester en driven och passionerad entreprenör och samhällsbyggare. Med humor, värme och hjärna har Johan en förmåga att skapa en alldeles unik stämning omkring sig, oavsett vilket sammanhang han kastas in i.

Charlotte Signahl är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och har utbildat och föreläst inom området bemötande, motivationspsykologi, mänskliga rättigheter, härskartekniker, inkludering, kränkande särbehandling, mångfald och diskriminering sedan slutet av 1990-talet. Hon har pluggat massor men aldrig lyckats få ihop en examen utom en som komiker. Charlotte är mest intresserad av varför vi människor beter oss som vi gör och hur vi kan möta andras beteende och kanske förändra vårt eget när det behövs och då med vetskapen att vi alla innerst inne vill bli sedda, bekräftade och älskade.

Omfattning

3 timmar och 30 minuter