Hur kan AI vara ditt företags problemlösare?

Hur kan AI vara ditt företags problemlösare?

Målgrupp

Alla intresserade små och medelstora företag

Innehåll

I det här lunchseminariet den 26 januari via DigIT Hub AI bjuder Neodev in till sina lokaler i Malmö för att dyka djupare i hur artificiell intelligens kan användas till ditt företags fördel. Ta med ditt företags utmaning eller möjlighet och få vägledning i hur du tar nästa steg i att applicera AI!

I samband med seminariet kommer det finnas tillfälle att – kostnadsfritt – tillsammans med experterna på Neodev, titta på just era specifika utmaningar och möjligheter.

Idag är AI-tekniken så pass mogen att den kan användas i flera delar i förtagens verksamheter, från försäljning till maskinövervakning. AI kan idag hjälpa till att analysera långsiktiga trender i marknadsdata för att synliggöra affärsmöjligheter, bidra till avvikelse- och kvalitetsövervakning med hjälp av bildanalys och skapa ett bättre beslutsunderlag, insamling, sortering och analys av stora mängder data från maskiner, sensorer och datorer.

Seminariet gästas av Johan Sjögren, konsult på Neodev, med flera års erfarenhet av AI inom bland annat energisektorn och detaljhandel, inklusive logisitik. Johan drivs av att hjälpa företag och organisationer att använda AI på ett effektivt och nyttobringande sätt.

Neodev är ett konsultföretag med verksamhet i Öresundsregionen som specialiserat sig på mjukvaruteknik, med affärsområden som artificiell intelligens, webb, mobilapplikationer och devops (uppsättning metoder som kombinerar mjukvaruutveckling och IT-drift för förkorta livscykeln för systemutveckling). Neodev erbjuder lösningar från prototypframställning till implementering samt inledande vägledning och råd för hur du bäst kan använda maskininlärning för at göra din produkt mer effektiv och konkurrenskraftig för framtiden. Neodev är partner till AI Sweden och en den av Sweden AI Landscape.

Vi vill träffa er och föra en dialog!

Allt du behöver veta:
När:
26 januari 2023 kl. 11.30-13.00
Var: Neodev, Södergatan 3, Malmö
Lunch: Vi bjuder på lunch så glöm inte att fylla i eventuella matpreferenser vid registrering!

Anmäl dig här: hur-kan-ai-vara-ditt-foreta...


Organiserat via DigIT Hub AI av: IUC Syd, Packbridge, Techtank, Sustainable BusinessHub
Om projektet DigIT Hub AI: Tio organisationer och tre universitet i Skåne och Blekinge har gått samman för att hjälpa små och medelstora företag att förbättra sin verksamhet med hjälp av artificiell intelligens (AI). Målet är att hjälpa 1 000 organisationer, och fokus ligger främst på områden som bidrar till ökat affärsvärde, hållbarhet och jämställdhet. Hitta mer information på projektets webbsida: digithub.se/sv/ai/

Omfattning

En timme och 30 minuter