Techtank Day 2024

Techtank Day 2024

Innehåll

Den 25 april är det åter dags för Techtank Day. Detta år genomför vi vår årliga konferens och mötesplats för industri, samhälle och akademi i Blekinge i Slottslängorna, Sölvesborg. Fokus för årets konferens blir de högst aktuella frågorna: Industrins gröna omställning och Industrins kompetensförsörjning.

Under dagen får vi ta del av såväl föreläsningar som panelsamtal och intervjuer med en rad intressanta medverkande. Missa inte denna dag fylld med kunskapshöjning, inspiration och samtal om hur vi tillsammans stärker industrins konkurrenskraft i regionen.

Varmt välkommen med din anmälan på denna bokningssida!

----------

PROGRAM OCH INFORMATION OM DE MEDVERKANDE FINNS PÅ TECHTANKS HUVUDWEBB: techtank.se/eventkalender/t...

----------

PRAKTISK INFORMATION
TID
Torsdagen den 25 april kl. 08.30 – 15.00 (registrering & frukostmingel 08.30-09.00)

PLATS
Slottslängorna, Slottsallén 5A, Sölvesborg

MÅLGRUPP
Techtanks medlemsföretag, samarbetspartners, ägare & finansiärer, samt andra företag och organisationer som är intresserade av Techtanks verksamhet är varmt välkomna till Techtank Day.

KONFERENSAVGIFT & VILLKOR
- Medlemsföretag i Techtanks industrikluster har fri entré för två personer/företag till Techtank Day 2024.
Observera att anmälan krävs. Vid fler än två deltagare betalar dessa samma avgift som övriga, 300 SEK (exkl. moms) per person.
- Övriga betalar 300 SEK (exkl. moms) per person.
- Förtäring (fika & lättare lunch) ingår i konferensavgiften.
- Observera att din anmälan räknas som bindande om den inte har avanmälts före sista anmälningsdag (2024-04-18). Vid avanmälan efter sista anmälningsdag utgår full avgift. Full avgift utgår även vid utebliven närvaro. Platsen kan överlåtas.
- Konferensavgiften kommer att faktureras, betalningsvillkor 30 dagar. Uppge ev. referensnummer vid anmälan.
- Om fakturan ska skickas till en särskild e-postadress för ert företag, eller om ni tar emot e-fakturor, vänligen meddela detta i Kommentarsfältet i din anmälan.
- Det går även att betala med Swish istället för faktura, uppge i så fall ”Swish” i kommentarsfältet i din anmälan så får du betalningsuppgifter via e-post.

SISTA ANMÄLNINGSDAG
18 april 2024 – se villkor ovan.

ANMÄL DIG VIA REGISTRERA-KNAPPEN PÅ DENNA SIDA.


När du gör en anmälan får du alltid en bekräftelse via mail på att din anmälan har mottagits. Om du inte fått någon bekräftelse, kontrollera så att den inte hamnat bland skräppost i din mail. Hittar du den inte i skräpposten kan det bero på att du angivit felaktig mailadress. Kontakta oss i så fall på info@techtank.se, då det är viktigt att mailadressen är korrekt eftersom vi kommunicerar via den inför ditt deltagande.