Skapa värde med AI/Chat GPT som assistent och produkt

Skapa värde med AI/Chat GPT som assistent och produkt

Målgrupp

Denna workshop är perfekt för medarbetare på alla nivåer, från produktionsledare och ingenjörer till operatörer och underhållspersonal. Även företagsledare och beslutsfattare kommer att dra nytta av att delta och få en översikt över hur AI kan förbättra företagets verksamhet.

Innehåll

Välkommen till en inspirerande halvdagsworkshop om AI och Chat GPT med fokus på att stärka din verksamhet! Under workshoppen kommer du att få en grundläggande förståelse för hur AI kan fungera som en assistent och förbättra din arbetsmiljö.

Möt
Johan Salo från Ambition Group som kommer att guida dig genom föreläsningar och praktiska övningar. Tillsammans kommer vi att utforska hur AI kan användas för att effektivisera arbetsprocesser, stärka förtroendet för tekniken samt visa hur AI kan användas för att skapa nya produkter och tjänster inom tillverkningsindustrin.

Kom och bli inspirerad att ta din verksamhet till nästa nivå med AI-teknikens kraft den 11 juni på Kreativum i Karlshamn!

Praktisk information
Tid: 11 juni 2024 kl. 9-12
Plats: Kreativum, Strömmavägen 28, Karlshamn

Obs! Begränsat antal platser – säkra din plats så snart som möjligt!

Till anmälan: www.eventbrite.se/e/skapa-v...

---

Utbildningen görs i samverkan med
Techtank och med finansiering från projektet DigIT Hub. Utbildningen är kostnadsfri för er som företag men ni behöver signera ett intyg om försumbart stöd, läs mer här: vaxjolinnaeussciencepark.se...

Har du frågor är du välkommen att kontakta: elina.landqvist@vaxjo.se

Omfattning

3 timmar