Framtidskompetens i Blekinge: Sara Lund "Från man till människa"

Framtidskompetens i Blekinge: Sara Lund

För deltagare och medverkande samarbetspartners i ESF-projektet Framtidskompetens i Blekinge.

Målgrupp

Föreläsningen är öppen för alla medverkande samarbetspartners i projektet Framtidskompetens i Blekinge.
Föreläsningen livesänds digitalt för att så många som möjligt ska kunna ta del av denna inspirationsföreläsning, se mer nedan!

Innehåll

"Från Man till Människa!" är en underhållande och interaktiv inspirationsföreläsning om de normer och värderingar som styr vårt liv och hindrar oss från att tänka logiskt.

De flesta vet att mångfald och oliktänkande är positivt, utvecklande och rent av livsnödvändigt för ett levande samhälle. Trots det tillåter vi rädsla, nedärvda normer och gamla tankesätt styra vårt liv. Vem programmerar din hjärna och vem bestämmer vad du ska tycka och hur du ska tänka? Bara för att vi inte stött på ett visst fenomen tidigare, så betyder det inte att detta måste vara något konstigt, märkligt eller egendomligt - det betyder förmodligen bara att vi är ovana vid just det fenomenet.

Föreläsningen är en blandning av humor och allvar, fakta och fiktion, inspiration och erfarenhet, med det primära syftet att uppdatera och bredda vårt sätt att tänka. Och att våga reflektera över sig själv och andra – utan att döma. I bästa fall blir du medveten om dina fördomar – i sämsta fall har du bara flyttat dina egna gränser ett par snäpp framåt. I båda fallen har du haft väldigt roligt!

Föreläsare: Claes Schmidt, inspiratör, entreprenör och f.d. marknadschef blev känd som ”Sara Lund” över hela landet när han ”kom ut” som transvestit 2003. Claes föreläser alltid som ”Sara”. Dels för att han är transvestit, men också för att det utmanar åhörarens sätt att tänka.

Obs! Föreläsningen livesänds så att du som deltagare kan skicka in dina frågor och få svar under föreläsningen!

Anmälan: Välkommen att anmäla dig till denna livesändning genom att registrera dig på denna bokningssida senast onsdagen den 9 december 2020.
Vid större gruppbokning går det bra att anmäla direkt via e-post till therese.assarsson@techtank.se

Länk skickas till ut till anmälda några dagar innan genomförandet.

Detta tillfälle genomförs inom ramen för projektet Framtidskompetens i Blekinge som finansieras av Europeiska socialfonden. Techtank är projektägare och samverkanspartners är Blekinge Business Incubator, Blue Science Park samt NetPort Science Park. Läs mer på www.techtank.se/projekt/fra...

Ladda ner inbjudan som pdf: techtank.se/wp-content/uplo...

Omfattning

2 timmar