Potentialen av AI inom HR

Potentialen av AI inom HR

En utbildning för dig som arbetar inom HR med fokus på hur AI kan användas på bästa sätt. Både i det egna arbetet och i rekrytering. Hur kan AI användas inom HR idag? Kommer AI förändra HR som roll i framtiden? Vilka möjligheter har vi framför oss i när det gäller AI inom HR Välkommen att utforska potentialen av AI inom HR den 20 september i Karlshamn tillsammans med vår talare Johan Salo från Ambition group!

Målgrupp

Detta är en utbildning för dig som arbetar inom HR med fokus på hur AI kan användas på bästa sätt, både i det egna arbetet och i rekrytering.

Innehåll

Du får bl a lära dig hur AI kan användas som hjälp för kompetensutveckling och för att tillgodose medarbetarnas engagemang och undvika personalomsättning.

Utbildningen kommer också gå in på hur AI kan användas som assistans, både i medarbetarsamtal och intervjuer vid rekrytering med utmaningar, integritet, etik etc. Under utbildningen kommer vi även beröra HR som roll i framtiden, huruvida den kommer att förändras av AI och vilka potentiella möjligheter AI kommer skapa framåt för HR.

Praktisk information
Tid: 20 september 2024 kl. 9-12
Plats: Kreativum Science Center, Strömmavägen 28, Karlshamn

Obs! Begränsat antal platser – säkra din plats så snart som möjligt!

Till anmälan: www.eventbrite.se/e/potenti...

Utbildningen arrangeras som en del av DigIT Hub Sweden – ett initiativ som hjälper företag och offentlig sektor i södra Sverige att digitalisera – och görs i samverkan med Techtank. Utbildningen är kostnadsfri för er som företag men ni behöver signera ett intyg om försumbart stöd, läs mer här.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: elina.landqvist@vaxjo.se

Omfattning

3 timmar