Utbildning i hur du utvecklar dina mässkunskaper

Utbildning i hur du utvecklar dina mässkunskaper

Så blir du en mässguru! Det är lika bra att vi erkänner det direkt – vi älskar mässor och evenemang! Men hur blir du den bästa mässutställaren? Vad får du inte glömma och hur ska du egentligen tänka kring ditt mässdeltagande efter pandemin?

Målgrupp

Medarbetare på industri- och teknikföretag som ställer ut/planerar att ställa ut på mässor

Innehåll

För att svara på alla frågor har vi bjudit in Mikael Jansson, som med 40 års erfarenhet av mässbranschen kommer att ge oss råd, tips och inspiration under utbildningen den 8:e september. Utbildningen kommer att fokusera kring hur du ställer ut i det ¨nya normala¨ vilka förberedelser behöver du som utställande företag göra, hur förbokar du möten på bästa sätt och inte minst – hur följer du upp för att stänga affären?

Mikael Jansson
Mikael Jansson har sedan 1980-talet arbetat med olika evenemang och deras utveckling. Både ur ett arrangörs- och ett deltagarperspektiv. Sedan 2020 sitter Mikael även med i regeringens publikråd som planerar evenemangens återstart efter pandemin samt diskuterar riktlinjer tillsammans med Folkhälsomyndigheten. 2022 fick Mikael pris som Årets Eldsjäl på prisgalan Gyllene Hjulet.

Kostnadsfri utbildning
Tid: 8:e September kl.12.30-16
Plats: Shape Process Automation, Västra Industrigatan 3B, 372 31 Ronneby
Målgrupp: Industri- och teknikföretag

Vi bjuder på lättare lunch.

Obs! Begränsat antal platser.

ANMÄL DIG VIA E-POST TILL PETRONELLA LÅNG PÅ BUSINESS BLEKINGE: petronella.lang@regionblekinge.se

I pausen ges möjlighet till en rundtur på Shape Process Automation som utvecklar robotsystem. Lär dig hur de designar och bygger flexibla lösningar för vatten- och laserskärning.

Utbildningen arrangeras av Business Blekinge i samarbete med Techtank.

Utbildningen är möjlig att genomföra tack vare projektet Southern Sweden International som är finansierat av EU:s Regionala Utvecklingsfond, Region Blekinge, Almi Företagspartner Blekinge, Region Skåne och Invest in Skåne.

Omfattning

3 timmar