HR seminarieserie: Att leda och driva förändring – en av de viktigaste skillsen framöver

HR seminarieserie: Att leda och driva förändring – en av de viktigaste skillsen framöver

Målgrupp

Seminarierna riktar sig till HR-chefer/kompetensansvariga på industri- och teknikföretag.

Innehåll

Detta digitala seminarium ingår i en seminarieserie på temat: Att attrahera, utveckla och behålla kompetens. Under hösten öppnar Techtank upp möjligheten för fler industri- och teknikföretag att ta del av de seminarier som arrangeras inom ramen för Techtanks utvecklingsprogram med fokus på HR/Personalfunktionen. Välkommen att delta i ett eller flera seminarier– ta chansen att få nya perspektiv & verktyg för att stärka ditt företags förmåga att via HR-funktionen attrahera, utveckla och behålla kompetens.

Tema för seminariet 9/12: Att leda och driva förändring – en av de viktigaste skillsen framöver
I en tid där förändring är kontinuerligt förekommande och något ständigt pågående, är förändringsledarskap en central del. Vi kommer bl.a. att prata om olika förändringsprocesser, utmaningar och sätt att hantera motstånd mot förändring. Vad är det som gör att vissa förändringar lyckas och andra inte? Finns det något recept på framgång? Vi tar del av andras erfarenheter och tipsar om
verktyg och konkreta metoder.

Föreläsare
Jenny Månsson Nummelin, som också är programansvarig för seminarieserien, har en bakgrund inom HR i bolag som GE Healthcare, Vattenfall och Axis Communications och driver sedan 10 år företaget Radeptus, med fokus på ledarutveckling, mentorsprogram för chefer, värdegrundsfrågor, förändringsledarskap och rekrytering.

----------

FÖR VEM
Seminarierna riktar sig till HR-chefer/kompetensansvariga på industri- och teknikföretag.

NÄR

9/12: Att leda och driva förändring – en av de viktigaste skillsen framöver

VAR
OBS!! Genomförs digitalt. Länk till ZOOM kommer!

KOSTNAD
Ingen deltagaravgift.
Seminarieserien genomförs inom ramen för projektet Innovationsinitiativet med finansiering från Region Blekinge.

ANMÄLAN
Anmäl dig här på bokning.techtank.se (under Seminarier) senast 7 dagar innan varje tillfälle. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Varmt välkommen med din anmälan!


Seminarieserien arrangeras av Techtank i samarbete med samtliga kommuners näringslivskontor i Blekinge och genomförs inom ramen för projektet Innovationsinitiativet med finansiering från Region Blekinge.

Omfattning

3 timmar