Digital lunchboost: Katarina Gospic

Digital lunchboost: Katarina Gospic

Målgrupp

Lunchboosterna vänder sig i första hand till medarbetare på små och medelstora industriföretag och samtliga Techtanks medlemsföretag och partners.

Innehåll

Nu fortsätter vi våra uppskattade lunchbooster!
Först ut är Katarina Gospic den 17 februari, följt av Stefan Söderfjäll den 3 mars. Missa inte dessa tillfällen att fylla på med ny kunskap och inte minst ny energi – koppla upp dig, lyssna och ställ frågor!

Carina Augustsson leder samtal med Katarina Gospic på ämnet:

Digital Tsunami! Var i hjärnan du hittar mod-knappen, vilka knappar du ska undvika!
NeuroLedarskap - så spännande!

Katarina Gospic är fil. Mag. i fysiologi, läkare och disputerad inom kognitiv neurovetenskap. Bästsäljande författare till bl.a. ”Neuroledarskap”, ”Hjärnbalans” och ”Orädd” som handlar om att ha rädslan som drivkraft för att våga göra en förändring och vikten av att lämna sin trygghetszon.
Katarina ett välkänt ansikte från TV-soffor och ”Stockholm Hall of Fame” på Arlanda, nyligen omskriven i Dagens Industri med sin nysläppta bok ”Digital Tsunami”.

Anmäl dig till detta tillfälle via Registrera-knappen på denna sida!

Senast på morgonen samma dag som lunchboosten får du ett mail med länk och information för att kunna ansluta.

LADDA NER INBJUDAN SOM PDF: techtank.se/wp-content/uplo...Vill du även anmäla dig till lunchboosten med Stefan Söderfjäll den 3 mars? Gå då till bokningssidan för detta tillfälle: bokning.techtank.se/seminar...


Dessa lunchbooster arrangeras av Techtank inom ramen för projektet Smart Industri i Blekinge 2.0, som medfinansieras av Tillväxtverket, Region Blekinge samt Olofströms kommun.

Omfattning

0 timmar och 30 minuter