Digital lunchboost: Stefan Söderfjäll

Digital lunchboost: Stefan Söderfjäll

Målgrupp

Lunchboosterna vänder sig i första hand till medarbetare på små och medelstora industriföretag och samtliga Techtanks medlemsföretag och partners.

Innehåll

Nu fortsätter vi våra uppskattade lunchbooster!
Först ut är Katarina Gospic den 17 februari, följt av Stefan Söderfjäll den 3 mars. Missa inte dessa tillfällen att fylla på med ny kunskap och inte minst ny energi – koppla upp dig, lyssna och ställ frågor!

Carina Augustsson leder samtal med Stefan Söderfjäll på ämnet:

Ja tack, jag vill ha fler bra dagar på jobbet!

Stefan Söderfjäll är fil. Dr. i psykologi, föreläsare och författare till ett tiotal böcker inom området ledarskap, team/grupper, motivation och medarbetarskap. Stefan har under drygt två decennier spridit forskningsbaserad kunskap om mänskligt beteende i arbetslivet i syfte att denna ska kunna bidra till fler bra dagar på jobbet.
I denna lunchboost berättar han om den viktiga och ibland bortglömda företeelsen medarbetarskap, med utgångspunkt i den senaste boken ”En liten bok om medarbetarskap”.

Anmäl dig till detta tillfälle via Registrera-knappen på denna sida!

Senast på morgonen samma dag som lunchboosten får du ett mail med länk och information för att kunna ansluta.

LADDA NER INBJUDAN SOM PDF: techtank.se/wp-content/uplo...Vill du även anmäla dig till lunchboosten med Katarina Gospic den 17 februari? Gå då till bokningssidan för detta tillfälle: bokning.techtank.se/seminar...


Dessa lunchbooster arrangeras av Techtank inom ramen för projektet Smart Industri i Blekinge 2.0, som medfinansieras av Tillväxtverket, Region Blekinge samt Olofströms kommun.

Omfattning

0 timmar och 45 minuter